Τηλ.: +30 26710 22281     Email: [email protected]     

Περιοχή Αργοστολίου

Γέφυρα Δεβοσέτου

Γέφυρα Δεβοσέτου

Η γέφυρα Δεβοσέτου δεσπόζει στον κόλπο του Αργοστολίου με το μέγεθός της να αγγίζει τα 700 μέτρα και να θεωρείται ακόμα και σήμερα η μακρύτερη λίθινη γέφυρα στην Ευρώπη. Το αρχικό υλικό κατασκευής ήταν το ξύλο και από το 1813 συνδέει το Αργοστόλι με την απέναντι περιοχή. Διασχίζοντας την πεζοδρομημένη γέφυρα θα δείτε ένα μνημείο σε σχήμα πυραμίδας το οποίο έχει κατασκευαστεί ως φόρος τιμής στους κατασκευαστές της. Η γέφυρα είναι φωταγωγημένη τις βραδινές ώρες και ενδείκνυται για περπάτημα και ποδηλατάδα. Αξίζει να την περπατήσετε μέχρι τέλους και να απολαύσετε τη μαγευτική εικόνα του Αργοστολίου από την απέναντι μεριά!

ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς βρίσκεται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των μετακινήσεων και αριθμεί 42 υπεραστικά και 5 αστικά λεωφορεία, συνδέοντας το Αργοστόλι με όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς αλλά και τους βασικούς μας σταθμούς στο Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Σάμη, την Ιθάκη και τον Πόρο με την Πάτρα & την Αθήνα.

Η Πρώτη σας Επιλογή
για τις μετακινήσεις σας εντός & εκτός Κεφαλονιάς

Παροχές:

WiFi στο Λεωφορείο
WiFi στο Λεωφορείο
AirCondition on Bus
AirCondition
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση
Συχνά Δρομολόγια
Συχνά Δρομολόγια

Περισσοτερα

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

  • 29 Απριλίου 2021 Ενημέρωση: Παραλαβή-Αποστολή δεμάτων Ενημερώνουμε το κοινό ότι για την παραλαβή-αποστολή δεμάτων η αποθήκη στον κεντρικό σταθμό Αργοστολίου λειτουργεί καθημερινά από τις 06:30 έως…
  • 29 Απριλίου 2021 Δρομολόγια 03/05/2021 Τα τοπικά δρομολόγια της Δευτέρας 03/05/2021 δε θα πραγματοποιηθούν λόγω αργίας.
Ολες οι Ανακοινωσεις

Επικοινώνησε μαζί μας