Τηλ.: +30 26710 22281     Email: [email protected]     

Περιοχή Αργοστολίου

Παραλία Άϊ Χέλης

Παραλία Άϊ Χέλης

Κοντά στο χωριό Σβορωνάτα, νότια του νησιού, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία Άι Χέλης. Πρόκειται για μια παραλία άκρως εντυπωσιακή ως προς το τοπίο της αλλά και ως προς την καθαρότητα των νερών της. Την παραλία Άι Χέλης αγκαλιάζουν πανύψηλοι βράχοι προσφέροντας μια ιδιαίτερη ακουστική, ενώ είναι οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και beach bar και διαθέτει μεγάλο χώρο για beach volley.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ σας αφήνουν περίπου 500 μέτρα στην παραλία.

ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς βρίσκεται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των μετακινήσεων και αριθμεί 42 υπεραστικά και 5 αστικά λεωφορεία, συνδέοντας το Αργοστόλι με όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς αλλά και τους βασικούς μας σταθμούς στο Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Σάμη, την Ιθάκη και τον Πόρο με την Πάτρα & την Αθήνα.

Η Πρώτη σας Επιλογή
για τις μετακινήσεις σας εντός & εκτός Κεφαλονιάς

Παροχές:

WiFi στο Λεωφορείο
WiFi στο Λεωφορείο
AirCondition on Bus
AirCondition
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση
Συχνά Δρομολόγια
Συχνά Δρομολόγια

Περισσοτερα

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

  • 29 Απριλίου 2021 Ενημέρωση: Παραλαβή-Αποστολή δεμάτων Ενημερώνουμε το κοινό ότι για την παραλαβή-αποστολή δεμάτων η αποθήκη στον κεντρικό σταθμό Αργοστολίου λειτουργεί καθημερινά από τις 06:30 έως…
  • 29 Απριλίου 2021 Δρομολόγια 03/05/2021 Τα τοπικά δρομολόγια της Δευτέρας 03/05/2021 δε θα πραγματοποιηθούν λόγω αργίας.
Ολες οι Ανακοινωσεις

Επικοινώνησε μαζί μας